Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Țiriac Auto Online Expo 2020: 'Salon virtual', la prima ediție

În perioada 19 – 23 octombrie, se desfășoară evenimentul Țiriac Auto Online Expo, un “salon auto” neconvențional, adaptat contextului actual de distanțare fizică.

Țiriac Auto, una dintre cele mai puternice și extinse rețele de dealeri auto și service din România, organizează, în premieră în România, un concept de eveniment auto ce se va desfășura integral online.

Pasionații de automobile au parte de un scenariu similar cu cel al evenimentelor tradiționale, cu deosebirea că acest salon poate fi vizitat… de acasă. De altfel, chiar “Vizitează-ne de-acasă “ este sloganul acestui eveniment, transmis în secțiunea specială a site-ului www.tiriacauto.ro.

Online, unele dintre cele mai interesante modele ale mărcilor Ford, Hyundai, Jaguar, Land Rover, Mercedes-Benz, Mitsubishi și Țiriac Auto Rulate sunt prezentate de către consilierii de vânzări, prin intermediul materialelor video realizate în showroom-urile din rețeaua Țiriac Auto. În plus, pentru fiecare marcă, Țiriac Auto a pregătit oferte speciale dedicate vizitatorilor evenimentului, atât de vânzări auto noi & auto rulate, cât și de service.

Programul Țiriac Auto Online Expo lansează un concept inspirat de evenimentele de lungă durată, transmise în regim mixt, în direct și pre-înregistrat.

Fiecare dintre cele cinci zile este dedicată exclusiv uneia sau mai multor mărci din portofoliu Țiriac Auto, programul zilnic începând cu o transmisie LIVE din showroom, realizată de jurnaliștii auto Costin Giurgea și Tudor Bratu.

Urmează, pe parcursul zilei, din oră în oră, prezentările de automobile, ce se vor regăsi atât pe site-ul www.tiriacauto.ro , cât și pe canalele social media ale Țiriac Auto: Facebook și You Tube.

Programul se încheie, zilnic, cu o sesiune Q&A LIVE, moderată de Costin Giurgea și Tudor Bratu, în care consilierii de vânzări Țiriac Auto răspund întrebărilor trimise online, de vizitatori în secțiunea dedicată, de pe siteul www.TiriacAuto.ro. Cele mai interesante întrebări sunt premiate în fiecare zi.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.