Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Tit-Liviu Brăiloiu: În această campanie am descoperit mai bine ce înseamnă a IV-a putere în stat. Respect!

Inquam Photos / Octav Ganea
Tit-Liviu Brăiloiu

Senatorul Tit-Liviu Brăiloiu susține că în campania electorală care tocmai s-a încheiat a descoperit ce înseamnă a IV-a putere în stat și care sunt resorturile acesteia. El susține că de acum încolo va respecta și mai mult meseria de jurnalist:

”Considerație pentru mass-media!

Vineri, 4 decembrie. Sunt ultimele ore ale acestei ultime zile de campanie. Rememorand oamenii, acțiunile, locurile, întrebările primite, emoțiile, întâmplările neprevăzute, dar cel mai mult oamenii, mi-au venit în minte cuvintele distinsei doamne Georgeta Filitti: condeiul și verbul, armele istoricului.

Aceste două cuvinte, și nu altele, pentru că ele definesc ceea ce știm, de multe ori nedrept de puțin, despre oamenii din mass-media, de a căror cultură, pasiune, dorință de cunoaștere și de adevăr, dar și de a le oferi celor cărora le sunt destinate, m-au impresionat în mod deosebit. Știu că acești oameni au propriile păreri, concepții, probabil că de multe ori și-ar dori să fie nu moderatori, ci opozanții celor invitați în studiourile de radio și TV, dar îi onorează credința că la miile de oameni care îi ascultă nu este permis să ajungă altceva decât o informație nepartinitoare, o imagine netrunchiata a realității cu privire la societate, la autorități, la proiecția viitorului.

La sfârșitul acestei campanii electorale atipice, în care opinia publică a avut nevoie mai mult decât oricând de informații, mă bucur să pot afirma că am descoperit sensuri adânci ale ceea ce înseamnă a patra putere într-un stat democratic. Este motivația care mă determină să-i respect și mai mult,-i, și să le mulțumesc acestor oameni ai condeiului, ai verbului, ai cuvântului, ai gândului că întotdeauna au obligația să prezinte doar adevărul.”, a scris senatorul pe pagina sa de Facebook.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.