Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Titus Corlățean a RĂBUFNIT pe un subiect fierbinte: E una din cele mai mari prostii

corlatean

Senatorul PSD Titus Corlățean, punct de vedere ferm privind Roexit, după dezbaterea cu scântei din Parlamentul European.

Senatorul declară că PSD este un partid profund european: „Ceea ce spunem noi este că suntem profund europeni şi până una alta guvernarea PSD a fost cea care a dus negocierile şi a finalizat negocierile de aderare şi în UE şi în NATO şi am făcut parte din acea echipă şi ştiu foarte bine ceea ce spun. Suntem şi un partid profund european, suntem o ţară, o societate profund europeană, dar sunt şi câteva elemente în care suveranitatea este valabilă şi pentru Franţa şi pentru Germania şi ar trebui să fie valabilă şi pentru România (...). Noi resimţim nevoia de ceva mai mult respect, v-o spun foarte clar, după atâţia ani în care am cooperat, am cooperat, am cooperat pe tema MCV-ului, am cooperat şi am făcut tot ce am putut pe tema aderării la Spaţiul Schengen, fără ca state membre să ne respecte cu adevărat eforturile noastre uriaşe, ajungi la un moment critic, în care există un gram de frustrare care se acumulează.

Titus Corlăţean respinge ideea unui eventual ROEXIT, vehiculată în spaţiul public: „E una dintre cele mai mari prostii, să-mi fie scuzat cuvântul, pe care le-am auzit în ultima perioadă de timp. A fost în definitiv vocea unui fost candidat al PNL-ului la Primăria Generală a Capitalei şi un alt fost ofiţer al SRI. Ce legătură are treaba asta cu poziţia Partidului Social Democrat? Lucrurile astea cu apartenenţa noastră la UE sunt un bun uriaş câştigat pe fundamentul nostru de identitate europeană”, a declarat Titus Corlățean la RFI.

Citește și: Ședință de ULTIMĂ ORĂ în PSD: Liviu Dragnea a chemat deputații la discuții UPDATE Decizia CHEIE luată .

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.