Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Toader Toader le dă clasă adversarilor: 'Poate au nostalgiile sistemului sovietic, unde grila de notare e de la 1 la 5'

Inquam Photos / Octav Ganea
tudorel toader

Ministrul Justiției, Tudorel Toader, a declarat înainte de a merge la dezbaterea moțiunii simple la adresa sa că este pregătit cu argumente și că cei care au intitulat documentul „Ministrul Justiției, un ministru de nota 4 (patru)” au nostalgiile sistemului sovietic, unde notarea e de la 1 la 5.

Ministrul Justiției, Tudorel Toader, a declarat, înainte de a merge la Parlament, la dezbaterea moțiunii simple la adresa sa, că este pregătit și că are argumente.

Citește și: Tudor Chirilă explodează la trei ani de la Colectiv: ‘Politicieni sau funcționari publici.. n-au făcut nimic..’

Întrebat cum vede faptul că moțiune e intitulată „Ministrul Justiției, un ministru de nota 4 (patru)”, Toader a răspuns: „Poate au nostalgiile sistemului sovietic, unde grila de notare e de la 1 la 5”.

Plenul Camerei Deputaților dezbate, marți, moțiunea simplă intitulată „Ministrul Justiției, un ministru de nota 4 (patru)”, în care PNL și USR îi solicită demisia lui Tudorel Toader, votul urmând să fie dat în ședința de plen de miercuri.

Citește și: Rovana Plumb, mesaj important după criticile Corinei Crețu:’România a primit până în prezent…’

„”Pentru fiecare dintre noi vine o vreme a evaluării”, spuneați la un moment dat. Astăzi, a sosit timpul să fiți evaluat dumneavoastră, domnule Ministru al Justiției, iar în urma evaluării noastre, efectuate în temeiul dispozițiilor constituționale, am concluzionat că sunteți un ministru de nota 4!”, se arată în textul moțiunii simple.

Documentul spune că Tudorel Toader este vinovat de faptul că ridicarea MCV devine un obiectiv tot mai îndepărtat pentru români.

Citește și: S-a aflat! Ce studii are Dacian Cioloș și cum a câştigat acesta primii bani .

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.