Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Prefectura Argeș verifică WC-ul de 400.000 de euro din centrul Piteștiului, cea mai scumpă toaletă publică din România

adevarul.ro
wc toaleta

Prefectul de Argeș, Emilia Mateescu, a cerut Primăriei Pitești toate hârtiile legate de ceea ce numește "un wc public exorbitant de scump", anume toaleta publică în valoare de 400.000 de euro din centrul municipiului, potrivit Antena 3.

Prefectul susține că a comparat prețurile cu costul unei case la cheie și că tarifele i se par prea mari, mai ales suma de 10.000 de euro ce ar fi fost plătită pentru lift. Emilia Mateescu va sesiza organele abilitate dacă va depista nereguli în hârtiile primite.

Toaleta publică de 400.000 de euro, din centrul oraşului Piteşti, a fost dată în folosință acum două săptămânii. Oamenii spun la unison că era necesară o toaletă acolo, însă nu una atât de scumpă.

Cea mai scumpă toaletă publică din ţară este dotată cu cinci cabine pentru bărbaţi, cinci pentru femei, dar şi o cabină pentru persoanele cu dizabilități. 12 ore pe zi are şi paznic la intrare.

După Piteşti, în topul celor mai scumpe toalete publice din România se află una la Alba Iulia, care a costat 370.000 de euro, una de la şcoala Voivodeasa din comuna Suceviţa – de 200.000 euro. dar şi una din centrul oraşului Huedin, care a fost ridicată cu 120.000 euro.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.