Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Toate şcolile din județul Giurgiu au intrat în scenariul verde după ce incidenţa COVID-19 a scăzut la 0,13 la mie

GAL
scoala clasa elevi

Toate şcolile din judeţul Giurgiu au intrat în scenariul verde de funcţionare după ce incidenţa cazurilor de COVID-19 a scăzut la 0,13 cazuri la mia de locuitori, în 30 din cele 54 de localităţi din judeţ incidenţa fiind zero.

"Scenariul verde de funcţionare pentru toate şcolile din municipiul şi judeţul Giurgiu începând de luni, 7 iunie, a fost aprobat pe baza ratei de incidenţă cumulativă a COVID-19 la o mie de locuitori pe localităţi, pe ultimele 14 zile, fiind avizat de către Direcţia de Sănătate Publică Giurgiu şi de către Inspectoratul Şcolar Judeţean Giurgiu", se arată într-un comunicat de presă emis luni de Instituţia Prefectului Judeţului Giurgiu, potrivit agerpres.ro.

Din cele 187 de şcoli din judeţ doar Şcoala gimnazială din localitatea Isvoarele desfăşoară cursurile online, dar din cauza infrastructurii, după ce tavanul unei clase s-a prăbuşit în urmă cu peste două luni.

Menţionăm faptul că incidenţa cazurilor de COVID-19 în judeţul Giurgiu a ajuns la 0,13 la mia de locuitori, în municipiul Giurgiu este de 0,20, alte 19 localităţi au o rată cuprinsă între 0,07 şi 0,41 şi 34 de localităţi din judeţ au incidenţă zero.

Totodată, numărul persoanelor vaccinate în judeţul Giurgiu a ajuns la 96.768, dintre care 40.638 au efectuat ambele doze.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.