Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Tom Brady a devenit acţionar minoritar la Birmingham City

people.com
Tom Brady

Tom Brady a devenit acţionar minoritar la Birmingham City

Celebrul "quarterback" american Tomy Brady, septuplu câştigător al Super Bowl-ului, a devenit acţionar minoritar la Birmingham City, urmând să îndeplinească rolul de preşedinte al noului consiliu consultativ al clubului din liga secundă engleză de fotbal, informează Reuters, informează Agerpres.

Starul NFL, în vârstă de 46 de ani, a intrat într-un parteneriat cu Knighthead Capital Management pentru a deveni acţionar minoritar al clubului clasat pe locul 17 în ediţia trecută din Championship.

Tom Brady urmează să colaboreze cu departamentele clubului, precum şi cu consiliul de conducere şi staff-ul echipei, în ''eforturile globale de marketing şi identificarea de noi oportunităţii de parteneriat comercial", a precizat Birmingham City într-un comunicat.

El s-a declarat încântat că s-a alăturat unui "club emblematic" precum Birmingham City precizând că "aşteaptă cu nerăbdare" să contribuie la succesul acestei grupări, care a evoluat ultima oară în Premier League în 2011.

Fostul jucător de fotbal american a fost destul de ocupat după retragerea din activitate. El a devenit proprietarul unei echipe din Campionatul Mondial E1 rezervat bărcilor cu motoare electrice, alăturându-se altor vedete vedete precum tenismanul spaniol Rafael Nadal şi pilotul mexican de Formula 1 Sergio Perez.

De asemenea, Tom Brady a devenit acţionar minoritar al echipei Las Vegas Aces din liga profesionistă nord-americană de baschet feminin (WNBA).

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.