Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Tom Brady, cel mai mare jucător de fotbal american din toate timpurile, se retrage după 23 de sezoane

https://www.inquirer.com/
Tom Brady

Legendarul jucător, de șapte ori câștigător al Super Bowl, Tom Brady, a declarat că se retrage „pentru totdeauna" după 23 de sezoane în NFL.

Tom Brady, în vârstă de 45 de ani, și-a anunțat prima dată retragerea în urmă cu un an, dar a revenit asupra deciziei șase săptămâni mai târziu, susținând că are „treburi neterminate", potrivit Mediafax.

El a câștigat șase Super Bowl-uri cu New England Patriots și unul cu Tampa Bay Buccaneers în 2021. Ultimul sezon al lui Brady s-a încheiat în înfrângerea lui Bucs în play-off luna trecută.

„Mă retrag, pentru totdeauna. Vă mulțumesc că mi-ați permis să îmi trăiesc visul absolut. Nu aș schimba nimic. Vă iubesc pe toți", a spus el prin intermediul unui videoclip publicat pe rețelele de socializare.

După ce a fost selectat de New England Patriots în 2000, Brady a condus echipa la șase titluri Super Bowl. El a plecat la Tampa Bay Buccaneers în 2020 și a ajutat echipa să câștige titlul în primul său sezon, fiind desemnat pentru a cincea oară în carieră cel mai valoros jucător (MVP) al finalei campionatului de fotbal.

Brady a mai fost desemnat de trei ori MVP al sezonului NFL și cel mai mare jucător de fotbal american din toate timpurile (GOAT).

El este liderul NFL din toate timpurile în sezonul regulat în ceea ce privește numărul de pase încercate (12.050), numărul de pase finalizate (7.753), numărul de pase în lungime (89.214) și numărul de pase de eseu (649). De asemenea, el este liderul ligii la toate cele patru categorii în play-off.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.