Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Tom Brady e pregătit să calce pe urmele lui Michael Jordan

https://www.inquirer.com/
Tom Brady

Tom Brady, considerat cel mai mare jucător din istoria NFL, a declarat joi că ar lua în considerare posibilitatea de a reveni dacă ar fi abordat. El și-a exprimat, de asemenea, dorința de a cumpăra o franciză NFL. Michael Jordan este o altă legendă a sportului american care a procedat în acest fel.

În timpul unei apariții la podcastul Deep Cut, fostul star al echipelor de fotbal american New England Patriots și Tampa Bay Buccaneers a declarat că ar lua în considerare revenirea în joc dacă ar fi chemat să înlocuiască un fundaș accidentat, scrie mediafax.ro.

„Nu sunt împotrivă", a spus Brady, care a numit chiar două echipe pentru un astfel de scenariu: Patriots și Las Vegas Raiders, o franciză în care intenționează să devină proprietar minoritar, așa cum a făcut legendarul Michael Jordan cu Washington Wizards.

Michael Jordan, considerat cel mai mare jucător din istoria NBA (cel puțin până la sosirea lui LeBron James și a recordurilor sale), revenise în activitate după ce se retrăsese cu șase titluri de campion de la legendara Chicago Bulls din anii 1990. La acea vreme, cea mai importantă ligă de baschet din lume exploda în mediatizare, iar el era cea mai strălucitoare stea a acesteia.

De fapt, Jordan a revenit la doi ani după ce declarase că existau 99,9% șanse să nu mai joace niciodată în NBA. Atunci a cumpărat 10% din Washington Wizards pentru a deveni proprietar minoritar și director de operațiuni, rol la care a fost nevoit să renunțe când a revenit pe teren în anul următor.

A devenit apoi proprietarul echipei Charlotte Hornets (13 ani ca proprietar majoritar, vânzând cu 3 miliarde de dolari ceea ce cumpărase cu 275 de milioane de dolari).

Cazul lui Tom Brady ar putea fi asemănător cu cel al lui Jordan, deoarece nu numai că ar putea reveni să joace pentru o echipă din NFL, dar vrea și să dețină una. „Nu știu dacă m-ar lăsa să fiu proprietarul unei echipe din NFL, (dar) voi fi mereu în formă, voi putea mereu să arunc mingea", a insistat Brady, în vârstă de 46 de ani.

Californianul a jucat 20 de sezoane în National Football League (NFL) și a cucerit un număr record de șapte titluri de Super Bowl, șase cu Patriots și un ultim cu Buccaneers, în 2021. La începutul anului 2022, fundașul a revenit asupra unui anunț inițial de retragere și a mai jucat încă un sezon cu Buccaneers.

În februarie 2023, Brady a anunțat că se retrage "pentru totdeauna" și de atunci a negat mai multe zvonuri privind o posibilă revenire în cea mai urmărită și mai profitabilă ligă din Statele Unite.

Între timp, fostul fundaș se concentrează asupra rolului său de comentator pentru rețeaua Fox, cu care a semnat un contract profitabil pentru a comenta meciurile. „Îmi place provocarea de a încerca ceva diferit în viața mea. Va fi o provocare pentru mine din multe puncte de vedere", a declarat Brady despre noul său rol.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.