Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Tomas Ryde, demis de la cârma naționalei României: 'După 37 de ani de antrenorat am fost concediat. România are handbaliste fantastice'

Facebook
Tomas Ryde

Tomas Ryde, demis luni de la cârma naționalei României de handbal feminin, a reacționat marți pe site-urile de socializare cu un mesaj interesant. Tehnicianul apreciază că alegerea unui nou selecționer nu era atât de importantă, deși rezultatele de la Campionatul Mondial au fost modeste, anunță MEDIAFAX.

Majoritatea oamenilor din handbalul românesc au văzut demiterea lui Ryde ca pe un lucru bun, argumentând că jocurile slabe nu au fost înregistrate din cauza prestațiilor jucătoarelor. „După 37 de ani de antrenorat am fost concediat. După o şedinţă a Comisiei Tehnice de 3 ore şi 17 minute s-a decis să nu mai fiu antrenorul naţionalei.

Citește și: Liviu Dragnea a depus două noi cereri de eliberare! Cum își motivează cererile

Ce strategie trebuie adoptată pentru calificarea la Jocurile Olimpice și Campionatele Europene și cine ar trebui să o elaboreze nu se știe încă. România are handbaliste fantastice. Sunt fericit că am fost antrenorul Cristinei Neagu și a celorlalte fete. Șanse de calificare la Jocurile Olimpice există. Viața continuă. Fii amabil și deschis!” , a fost mesajul lui Tomas Ryde.

Președintele FRH, Alexandru Dedu, a declarat că își dorește în funcția de selecționer un antrenor liber de contract. Patru tehnicieni români se află pe lista de potențiali viitori antrenori ai naționalei: Bogdan Burcea (SCM Craiova), Florentin Pera (SCM Râmnicu Vâlcea), Adrian Vasile (CSM Bucureşti) şi Aurelian Roşca (ex-Dunărea Brăila).

Citește și: Victor Ponta îl atacă dur pe Ludovic Orban: Eu nu l-am crezut niciodată

Naționala feminină de handbal va juca pentru obținerea calificării la Jocurile Olimpice la turneul preolimpic ce va avea loc în Muntenegru, în perioada 20-22 martie. România, Muntenegru, Norvegia și Coreea de Nord vor lupta pentru primele două locuri, cele care asigură biletele pentru Tokyo.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.