Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Tonel Pop: A dispărut mare parte din dosarul Luizei

knd.ro
tonel pop

Avocatul familiei Luizei Melencu, Tonel Pop, a declarat luni la Antena 3 că „mare parte din dosarul dispariției Luizei” s-a pierdut   și a dat două exemple:

  • „Mare parte din dosarul disparitiei Luizei a disparut. A disparut pe parcurs, odata cu disparitia Luizei.  Va dau in premiera. Exista ca in orice caz al unei disparitii, cel mai important element e ultima persoana care te-a vazut in viata. Ultima persoana care a vazut-o pe Luiza eu am adus-o in fata procurorilor DIICOT central si eu s-au mirat, nu stiau de existanta acestei persoane. Aceasta persoana fusese audiata de 4 ori in dosarul initial, la politia zonala, la parchetul judecatoriei Caracal si Craiova si la DIICOT Craiova. Persoana a avut cel putin 4 audieri. Cei care fac acum audieri nu stiau de aceasta persoana, de declaratiile date.
  • Va mai dau o informatie. La inceput au fost niste inregistrari, la intersectia groazei existau 3 camere de luat vederi in spic, la un colt de cladire, care filmau tot, venirea Luizei, plecarea Luizei, masina lui Dinca. Inregistrarile au fost ridicate de politisti inainte de sosirea la DIICOT Craiova. Au fost persoane care au vazut acele inregistrari. O inregisrare a disparut. Cei de la structura centrala DIICOT nu o mai au. Inregistrarea avazut-o si mama Luizei. A disparut. Nu se stie unde au disparut”

Citește și: Cum s-a rupt coaliția: Tăriceanu i-a recomandat lui Dăncilă să scoată PSD de la guvernare. Dăncilă a întrebat ALDE dacă votează o moțiune de cenzură / SURSE .

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.