Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Tonel Pop e ȘOCAT de declarațiile șefei DIICOT despre noul violator al Luizei: 'Nouă nu ne-a spus nimeni nimic'

knd.ro
tonel pop

Avocatul familiei Melencu, Tonel Pop, este neîncrezător în privința celui de-al doilea bărbat reținut în cazul Caracal, despre care procurorii DIICOT au spus că au probe că ar fi violat-o pe Luiza. „Nu știm dacă a abuzat-o, este o variantă”, spune Tonel Pop, care acuză că Dincă schimbă declarațiile.

Avocatul Tonel Pop a declarat, după reținerea celui de-al doilea inculpat din dosarul Caracal, că nimic din ceea ce a studiat în dosar nu arată că ar exista al doilea violator.

Citește și: Banca Națională a României trage semnalul de alarmă- Ce se întâmplă cu pensiile

„Să vedem dosarul, să-l studiem. Nimic din dosar nu ne arată așa ceva, nimeni nu ne-a spus nimic, și spre uimirea noastră, o chestie absolut neloială de această dată, întrece orice măsură, noi suntem aici, conducerea DIICOT iese în față opiniei publice și explică că au arestat, că au făcut, că există o persoană, iar noi care suntem aici în acest moment, nouă nu ne-a spus nimeni nici un cuvânt, nicio virgulă despre așa ceva. Suntem sfidați. (...) Nu știm dacă a abuzat-o, este o variantă. Varianta, care va spun încă o dată, noi fiind la DIICOT, fiind în studiul dosarului, în ancheta în care este anchetat Dincă, noi habar nu avem și urmărim cum șeful DIICOT va expune dumneavoastră, fără că nimeni să ne informeze și pe noi, despre această chestiune. Noi dacă știam acum, puteam să-i punem niște întrebări lui Dincă, puteam să uzăm și noi de drepturile noastre procesuale în momentul în care el este audiat, anchetat, noi nu cunoaștem aceste lucruri. Ce vreau să va spun, Dincă acum nu vrea să mai dea declarații, ce face, vine, scrie declarațiile acolo în arest, scrie ce vrea el acolo și cine ii dictează și ce face, după care vine aici la DIICOT, ne cheamă și pe noi și transcrie declarațiile făcute de mâna, le transcrie aici, vine cu servite, cum se spune, în momentul în care punem întrebări”, a declarat Tonel Pop.

Citește și: Marcel Ciolacu îl liniștește pe Ludovic Orban: Încă nu e pericol să fie demis prin moțiune

Avocatul famileii Melencu acuză faptul că acum, Dincă își schimbă declarațiile.

„Dincă și-a schimbat din nou toate declarațiile, le-a răsturnat. (...) A schimbat declarațiile în ce sens, își scrie declarațiile acolo în arest și vine și le transcriu procurorii aici. Nu mai vrea să dea declarații, nu face față să dea declarații, să ii punem întrebări. Când i-am pus întrebări a spus că nu răspunde la nicio întrebare, să transcrie procurorii ce a scris el în arest și că aia e declarația lui. A schimbat total pe elementele esențiale, a schimbat total modul cum a comis crimele, intenție, dacă a fost lovitură”, a mai spus avocatul.

Citește și: Mihai Fifor șterge pe jos cu Florin Cîțu:’Ne arată cât de prost pregătit este’

Întrebat dacă Gheorghe Dincă a spus ceva de noul inculpat, până acum, Tonel Pop a spus că nu a pomenit de acesta.

„Păi nu a pomenit, dacă noi cunoșteam această situație care a fost relatată acum de procurorul șef DIICOT, puteam și noi să punem întrebări lui Dincă, puteam și noi să ne exercităm drepturile procedurale și avem ce să va spunem acum, ce a răspuns Dincă, de a spus Dincă (...) A fost audiat că martor (...) Atunci a spus că nu se cunosc, că nu au nicio tangență. Și nici acum nu știu dacă acest nou martor vine să consolideze variantele lui Dincă, că are vreo șapte variante până acum”, a mai spus Tonel Pop.

Citește și: Noul lider PSD nu renunță la Olguța Vasilescu- Funcția pe care aceasta o va ocupa

Giorgiana Hosu, adjunctul DIICOT, a anunțat, miercuri, că a fost reținut un bărbat în vârstă de 46 de ani, pentru că a violat-o pe Luiza Melencu atunci când fata era în casa lui Gheorghe Dincă. Atât cel reținut, cât și Dincă, au violat-o pe tânără.

Inculpatul, 46 de ani, a intrat în atenția DIICOT încă de la începutul preluării cauzei la structura centrală, izar acum confirm că au fost administrate probe suficiente, științifice și testimoniale, pentru a formula acuzații oficiale. La 14 aprilie, jurul orei 12, după ce Gheorghe Dincă a răpit-o prin constrângere cu acte de violență pe Melencu Luiza, care aștepta la ocazie, a dus-o la domiciliul acestuia pentru exploatare sexuală în interes personal și a fost surprins de inculpatul reținut”, transmite Giorgiana Hosu, adjunctul DIICOT.

Citește și: Decizie definitivă- Alina Bica a fost condamnată .

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.