Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Toni Greblă dă primele declarații, după ce a fost numit șef al Secretariatului General al Guvernului: 'Nu stau să îmi fac aduceri aminte'

toni grebla dna

Fostul judecător CCR, Toni Greblă, numit, luni, secretar general al Guvernului a declarat, pentru MEDIAFAX, că funcția reprezintă o recunoaștere a profesionalismului său, iar despre dosarul în care a fost achitat în primă instanță nu vrea să își amintescă.

"Uitarea este omenească, intră în legea firii, astfel încât, acum, în momentul în care am început această activitate, toată activitatea mea este concentrată pe responsabilitatea pe care o am aici, nu stau să îmi fac aduceri aminte. E o recunoaștere, probabil, a profesionalismului, responsabilității și seriozității cu care mi-am desfășurat toate activitățile de până în prezent", a declarat, corespondentului MEDIAFAX, Toni Greblă.

Citește și: Protestatarii #Rezist fac o dezvăluire neașteptată! Ce ar fi avut Valer Dorneanu la el, în momentul în care s-au întâlnit pe stradă

Decizia privind numirea fostului judecător al Curţii Constituţionale în funcţia de secretar general al Guvernului a fost publicată, luni, în Monitorul Oficial.

Pe 11 mai, Înalta Curte de Casaţie şi Justiţei a decis să-l achite pe Toni Greblă pentru toate infracţiunile de care îl acuzau procurorii, respectiv de fals în declaraţii în formă continuată, trafic de influenţă, coordonarea unui grup infracţional şi operaţiuni economice incompatibile cu funcţia.

Citește și: Formația Metallica revine în România! Află cât costă biletele

Decizia magistraţilor nu este definitivă.

Procurorii DNA au formulat apel, urmând să fie analizat pe 8 octombrie, de Completul de 5 judecători.

Citește și: Anunț de ultimă oră de la CFR! Ce a făcut cu o sumă importantă de la Bugetul de Stat .

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.