Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Top 5 Cele Mai Mari Câștiguri din Istorie la Cazinouri Online: Ce ar trebui să joci?

stiripesurse.ro
cazinou online

Jocurile de noroc sunt deseori pline de mituri și legende. Cu toate că șansele de a câștiga o sumă impresionantă nu sunt întotdeauna pe măsura așteptărilor, câteva persoane au reușit să demonstreze contrariul. Află de mai jos care au fost câștigurile, ce au în comun și ce e nevoie să știi înainte să joci la un cazino online.

Cele 5 câștiguri care au intrat în istorie

Clasament

Suma câștigată

Jocul

1

18,915,872 de Euro

Mega Moolah

2

17,879,645 de Euro

Mega Moolah

3

17,861,800 de Euro

Mega Fortune

4

11,700,000 de Euro

Mega Fortune

5

8,027,631 de Euro

Mega Moolah

Mega Moolah este unul dintre cele mai apreciate jocuri de cazino online, fiind un slot care oferă jackpoturi progresive, runde bonus și rotiri gratuite, și a devenit celebru pentru aceste câștiguri record.

În aceeași manieră, Mega Fortune, slotul care evidențiază stilul de viață luxos, a început să atragă jucătorii dornici de câștig.

Ce au în comun cele mai mari câștiguri?

Privind topul de mai sus, putem spune că elementele norocoase au fost cele două sloturi. Important de reținut este faptul că păcănelele sunt una dintre cele mai populare opțiuni în cazinouri, atât cele online, cât și în sălile de joc fizice. Variate că tematică, design, grafică și potențialul de câștig, ele atrag jucătorii care încearcă să ajungă la combinațiile norocoase.

Doar sloturile pot aduce astfel de câștiguri?

Suma

Jocul

527 milioane de Euro

Loterie

35,7 milioane de Euro

Poker

13,5 milioane de Euro

Blackjack

În ciuda faptului că majoritatea sumelor demne de menționat au fost înregistrate la sloturi, și jocurile de masă sau cel de tip loto oferă oportunități de câștig, chiar dacă se întâmplă ceva mai rar.

Ce poți să joci la cazinourile online?

În funcție de propriile nevoi, cazinourile online îți oferă o varietate de opțiuni de joc. Important, în acest caz, este să joci într-un mod responsabil, să iți aloci un buget clar delimitat pentru sesiunile de joc și să te ții de plan.

CasinoAlpha recomanda jucatorilor sa consulte sfaturile expertilor referitor la șansele de câstig specifice jocului pe care îl alegi. Păcănelele au o popularitate mai mare printre jucători datorită regulilor simple și a probabilității de câștig mai mare, însă sunt mai mulți factori de considerat atunci cand alegi un joc potrivit stilului tău.

Ce anume influențează reușita?

Precum menționăm mai sus, există câteva aspecte pe care trebuie să le știi înainte de a începe o sesiune de joc. Iată la ce trebuie să fii atent și ce să iei în calcul!

Strategie vs. automatism

Dacă ești o persoană care dorește să își pună mintea la contribuție în timpul jocurilor, poți aborda jocurile ce necesită mai multă concentrare, utilizarea unor strategii și dinamism din punct de vedere al deciziilor din timpul sesiunilor de joc.

Pe de altă parte, jocurile de tip slot au reguli mult mai simple, sunt la îndemâna oricui și nu necesită prea multe resurse investite în gândirea unor strategii de joc.

Volatilitate vs. RTP

Alte două aspecte de luat în calcul atunci când vrei să știi ce poți juca la un cazino online sunt volatilitatea și RTP-ul jocurilor.

Volatilitatea face referire la probabilitatea de câștig. Cu cât volatilitatea este mai mică, cu atât șansele de câștig sunt mai ridicate, și cu cât aceasta crește, cu atât scad șansele tale că jucător. Cu toate că jocurile cu volatilitate mare pot aduce câștiguri mult mai notabile, ele nu sunt o alegere inspirată pentru jucătorii care dispun de un buget redus.

RTP-ul definește procentul de câștiguri care vin înapoi spre jucător, și este calculat pe o perioada lungă de timp. Cele mai mult jocuri au un procentaj peste 90%, astfel încât cazinoul va câștiga restul de 10% din totalitatea mizelor.

Ce mai trebuie să ai în vedere când alegi ce să joci?

Poate cel mai important aspect în momentul în care te decizi să joci la un cazino online este să te asiguri că acesta este legal și reglementat de ONJN. Acesta este singurul fel prin care te poți asigura că, în cazul unui câștig, îți poți retrage și banii.

Verifică mereu lista cazinourilor licențiate de pe ONJN și menține-te în siguranță, indiferent de jocul ales.

În concluzie, alegerea jocurilor de noroc potrivite pentru tine se bazează pe multe aspecte, începând cu tipul de joc și specificațiile fiecăruia și până la verificarea legalității operatorului la care alegi să ai sesiunea de joc. În ciuda faptului că sloturile și jocurile de masă prezentate au oferit câștiguri considerabile, este necesar să îți personalizezi experiența de joc după bunul plac și după propriile preferințe și nevoi.

Nu uita să ne spui ce părere ai despre informațiile prezentate de noi și să îți împărtășești propriile experiențe de joc!

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.