Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

TOP CINEMA Filmul 'Candyman', în fruntea box-office-ului nord-american după weekendul de debut

filme, cinema, cinematograf

Filmul horror "Candyman" al Universal Pictures şi Metro Goldwyn Mayer Pictures conduce clasamentul încasărilor obţinute din vânzările de bilete în weekend-ul său de debut la box-office-ul nord-american, cu 22,37 milioane de dolari americani, conform datelor colectate de compania de specialitate Comscore, relatează Xinhua, arată Agerpres.

Regizat de Nia DaCosta, ''Candyman'' este bazat pe filmul cu acelaşi nume din 1992, după scenariul semnat de Bernard Rose, şi pe nuvela ''The Forbidden'' de Clive Barker. Pelicula îi are în rolurile principale pe Yahya Abdul-Mateen II, Teyonah Parris, Nathan Stewart-Jarrett şi Colman Domingo.

Filmul urmăreşte povestea artistului vizual Anthony McCoy şi a iubitei sale, care se mută împreună într-un apartament din cartierul Cabrini-Green din Chicago, care a fost terorizat de o poveste cu fantome despre un ucigaş supranatural cu un cârlig în locul unei mâini, ce poate fi invocat de cei care îndrăznesc să-i repete numele de cinci ori în oglindă. Anthony începe să exploreze detaliile macabre în atelierul său, deschizând, fără să ştie, o uşă către un trecut complex care dezlănţuie un val terifiant de violenţă.

Potrivit datelor Comscore, ''Candyman'' a obţinut 5,23 milioane de dolari în acest weekend pe 51 de pieţe internaţionale, ridicând totalul încasărilor la nivel mondial la 27,6 milioane de dolari.

Comedia SF ''Free Guy'' a studiourilor Disney şi 20th Century a ajuns pe locul al doilea, cu încasări în America de Nord estimate de 13,55 milioane de dolari în cel de-al treilea său weekend în cinematografe, ridicând totalul veniturilor obţinute în America de Nord la 79,31 milioane de dolari.

Regizat de Shawn Levy, filmul îi are în rolurile principale pe Ryan Reynolds, Jodie Comer, Lil Rel Howery, Joe Keery, Utkarsh Ambudkar şi Taika Waititi.

Pelicula relatează aventurile unui casier de bancă ce descoperă că este de fapt un personaj secundar într-un joc video şi decide să devină eroul propriei sale poveşti. Într-o lume în care nu există limite, el este hotărât să preia controlul asupra propriului destin, dereglând mecanica foarte bine pusă la punct gândită de creatorii jocului şi să fie cel care salvează lumea înainte de a fi prea târziu.

''Free Guy'' a obţinut încasări de 37,3 milioane de dolari în acest weekend pe 47 de pieţe; în total 179,6 milioane de dolari până în prezent.

Filmul de animaţie al Paramount Pictures ''PAW Patrol: The Movie'' a ajuns pe locul al treilea, acumulând 6,62 milioane de dolari în cel de-al doilea său weekend în cinematografele nord-americane, ajungând la un total de 24,08 milioane de dolari.

Bazat pe popularul serial de televiziune pentru copii ''PAW Patrol'' spune povestea unui băiat, Ryder, şi a unor căţei curajoşi care îl ajută să salveze populaţia din Adventure City de un primar diabolic. Filmul este regizat de canadianul Cal Brunker, iar distribuţia vocală include numeroase vedete, precum Iain Armitage, Marsai Martin, Ron Pardo, Yara Shahidi, Kim Kardashian, Randall Park, Dax Shepard, Tyler Perry, Jimmy Kimmel şi Will Brisbin.

Pe locul patru se situează pelicula Disney de aventuri fantastice ''Jungle Cruise'', care a obţinut încasări de 5,02 milioane de dolari în cel de-al cincilea weekend şi un total de 100,11 milioane de dolari în America de Nord.

Filmul, regizat de Jaume Collet-Serra şi inspirat de atracţia cu acelaşi nume din parcul tematic Disney, cu un buget de 200 de milioane de dolari şi cu Dwayne Johnson şi Emily Blunt în rolurile principale, relatează aventurile lui Lily Houghton şi ale fratelui ei (Jack Whitehall) în mijlocul junglei amazoniene.

''Don't Breathe 2'', continuarea filmului ''Don't Breathe'' din 2016, a ajuns pe locul cinci, cu 2,83 milioane de dolari în al treilea său weekend în cinematografele nord-americane şi un total de 24,57 milioane de dolari.

Filmul este regizat de Rodo Sayagues, aflat la debutul său regizoral. Actorul Stephen Lang revine în rolul lui Norman Nordstrom în acest film care spune povestea unui masacru pus la cale de un veteran nevăzător.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.