Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Top prezidențiabili: 1. Ponta, 2. Udrea, 3. Iohannis / Cum intră Udrea în turul II

clasament

În calitate de prim-ministru el a vizitat în ultima perioadă tot felul de localităţi, de la sate până la mari capitale. A verificat stadiul unor lucrări, a înmânat chei pentru autobuze şcolare.

Traseul electoral al candidatului Victor Ponta: Bucureşti-Suceava-Botoşani-Bucureşti-Constanţa-Bucureşti-Tulcea-Satu-Mare-Bistriţa-Bucureşti-Constanţa-Bucureşti-Ankara-Bucureşti-Teleorman-Bucureşti-Beijing-Bucureşti-Cosntanţa-Bucureşti-Vâlcea-Bucureşti-Vrancea-Harghita-Covasna-Bistriţa-Alba.

În total, candidatul social-democrat a străbătut 15.078 de kilometri. A fost la Suceava, Satu-Mare și Teleorman. Cel mai vizitat judeţ a fost însă Constanţa, unde a avut loc şi Şcoala de Vară a tineretului social-democrat. Numărul mare de kilometri parcurşi se explică însă prin deplasările în străinătate: în Turcia sau în China.

Şi candidatul Partidului Mişcarea Populară s-a plimbat mult. Oficial, Elena Udrea şi-a anunţat candidatura pentru cea mai înaltă funcţie în stat la sfârşitul lunii trecute, însă deplasările ei electorale erau deja în toi.

Traseul electoral al candidatului Elena Udrea: Bucureşti-Dolj-Gorj-Bucureşti-Caraş-Severin-Alba-Ialomiţa-Cluj-Bucureşti-Oradea-Bihor-Bucureşti-Braşov-Dâmboviţa-Hunedoara-Bistriţa-Năsăud-Bucureşti-Suceava-Bucureşti-Bruxelles.

Candidatul susţinut de preşedintele Traian Băsescu a bătut ţara în lung şi în lat, reuşind să parcurgă aproximativ 10.793 de kilometri. Elena Udrea s-a specializat în vizite la fabricile de haine sau de accesorii. A dat o fugă şi până la Bruxelles.

Cel care a evitat cel mai mult capitala este candidatul ACL, Klaus Iohannis.

Traseul electoral al candidatului Klaus Iohannis: Bucureşti-Alba-Argeş-Vrancea-Bacău-Arad-Vâlcea-Ialomiţa-Brăila-Galaţi-Dolj-Olt-Iaşi-Vaslui-Bucureşti-Caraş-Severin-Sibiu-Braşov-Hunedoara-Bucureşti-Prahova-Dâmboviţa-Bihor-Sălaj-Oradea-Mehedinţi-Gorj-Tulcea.

Klaus Iohannis este membru de partid de un an şi jumătate, aşa că şi-a propus să-i cunoască pe simpatizanţii PNL şi PDL din ţară. Prezidenţiabilul liberal a mers 8.091 de kilometri. El a reuşit să cuprindă majoritatea zonelor din ţară şi intenţionează ca până la prezidenţiale să repete drumurile. Candidatul ACL a fost prezent la multe conferinţe sobre, dar a ajuns şi la sărbători.

Cel mai puţin s-au plimbat candidaţii independenţi ori susţinuţi de formaţiuni mai puţin cunoscute. Ioan Ghişe şi Monica Macovei se bazează mai mult pe interacţiunile on-line cu simpatizanţii, în timp ce preşedintele Senatului, Călin Popescu Tăriceanu, îşi asigură vizibilitatea prin promovarea unei a treia suspendări a preşedintelui Traian Băsescu, scrie digi24.ro

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.