Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

'Toporistul' din benzinărie a fost arestat: Este acuzat de tentativă de omor

jurnal.md
topor

Bărbatul de 20 de ani care în urmă cu câteva zile a atacat cu un topor un tânăr, într-o benzinărie din Capitală, incidentele violente având loc în prezenţa mai multor martori a fost arestat preventiv. Victima, angajat al staţiei de carburant, a scăpat întâi pentru că s-a ferit de lovitura de topor, iar apoi, alergată fiind de către agresor, s-a închis într-o încăpere.

Judecătorii au admis propunerea procurorilor Parchetului de pe lângă Tribunalul Bucureşti privind arestarea preventivă a bărbatului de 20 de ani care în 3 martie l-a atacat cu toporul pe angajatul unei benzinării din sectorul 5 al Capitalei, conform News.ro.

Bărbatul de 20 de ani, inculpat pentru tentativă de omor şi tulburare a ordinii şi liniştii publice, a fost depistat de către anchetatori vineri, 8 martie, când pe numele său procurorii Parchetului de pe lângă Tribunalul Bucureşti au pus în mişcare acţiunea penală.

”În data de 03.03.2024, la ora 21:24, aflându-se în interiorul unui restaurant din incinta unei staţii de alimentare cu carburant din sectorul 5 Bucureşti, pe fondul unei stări conflictuale anterioare, inculpatul, care se înarmase cu un topor, a încercat să îl lovească pe unul dintre angajaţii restaurantului cu toporul în zona capului. Victima, un bărbat în vârstă de 18 ani, a reuşit să se ferească în ultimul moment, astfel că inculpatul nu a reuşit să o lovească, a nimerit blatul tejghelei şi a scăpat toporul din mână. Inculpatul s-a reînarmat cu toporul şi a alergat după persoana vătămată, fără a reuşi să o prindă, întrucât aceasta se refugiase în spatele unei uşi, după care a părăsit restaurantul”, informează, vineri, Parchetul de pe lângă Tribunalul Bucureşti.

Incidentele violente au avut loc în prezenţa mai multor clienţi aflaţi în interiorul staţiei de alimentare cu combustibil.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.