Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Topul celor mai nebunești apeluri la 112: E incredibil de ce sună lumea la urgențe!

dcnews.ro
isu smurd 112

Serviciul de ambulanță din Țara Galilor a făcut publică o serie de apeluri uluitoare pe care le-a primit în ultimul an. Un bărbat care a sunat pentru că a mâncat prea mult kebab. Operatorul de urgență a întrebat bărbatul ce s-a întâmplat, iar acesta i-a răspuns: "Ieri seară, am mâncat kebab și s-ar putea să fi mâncat puțin mai mult decât sunt obișnuit, iar în această dimineață am avut dureri de stomac".

Un alt apelant a sunat să reclame că își pierduse dantura falsă, conform Daily Star.

Serviciul de ambulanță a declarat că apelurile nepotrivite pun o presiune suplimentară asupra unui serviciu deja suprasolicitat și pot întârzia ajutorul pentru alții.

"Apelurile noastre de urgență sunt în creștere, iar apelurile nepotrivite pun o presiune suplimentară asupra unui serviciu deja suprasolicitat", a declarat Lee Brooks, director executiv de operațiuni al serviciului de ambulanță.

Serviciul a anunțat că a primit 414.149 de apeluri, dintre care 68.416 nu au fost urgențe de viață sau de moarte. Aceasta înseamnă 188 de apeluri pe zi, dintre care unul a fost al unei persoane care și-a blocat mâna într-o cutie poștală.

Serviciul de ambulanță a îndemnat publicul să folosească alternative dacă apelul lor nu este o urgență gravă sau care pune în pericol viața.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.