Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Topul național în care bucureștenii nu au rivali: Clujenii, prahovenii și brașovenii strânși laolată fac cât Bucureștiul

Mediafax.ro
universitatea bucuresti

Bucureștiul duce greul la Recensământul Populației și Locuințelor! Capitala deține locul I, cu 5 zile înainte de finalul perioadei de autorecenzare, la numărul de chestionare trimise la Institutul Național de Stastistică.

Conform celor mai noi informații oferite de INS, 1.021.115 chestionare au fost trimise de pe 14 martie până pe 22 mai. Dintre acestea, 89,6% au fost completate pe cont propriu, cel mai ridicat procent din întreaga țară, în timp ce numai 10,4% dintre chestionare au fost completate cu ajutorul recenzorilor pentru autorecenzarea asistată, fiind cea mai scăzută cotă la nivel național.

Pe locul 2 la numărul de chestionare transmise se află județul Cluj, cu 433.609 de chestionare transmise, dintre care doar 63,6% pe cont propriu, restul fiind cu recenzori ARA.

Pe locul 3 în topul național se află județul Prahova, cu 381.200 de chestionare finalizate și transmise la INS, dintre care doar 48,9% pe cont propriu. Brașovenii sunt primii sub podium, cu 375.363, dintre care 51,3% pe cont propriu.

content-imagecontent-image

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.