Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Torino a învins Cagliari, scor 1-0, iar Fiorentina s-a impus cu 3-0 în faţa nou promovatei Spezia, în campionatul Italiei

www.agerpres.ro
Fiorentina

Echipa Torino FC a învins la limită în deplasare, cu scorul de 1-0, formaţia Cagliari, la care mijlocaşul român Răzvan Marin a fost integralist, vineri seara, într-un meci contând pentru a etapa a 23-a a campionatului de fotbal al Italiei.

Gruparea "granata", care venea după patru remize consecutive, a marcat unicul gol al întâlnirii în repriza secundă, prin brazilianul Bremer (76), potrivit agerpres.ro.

Citește și: Marian Ceaușescu l-a întâmpinat pe Ioan Niculae la sosirea pe aeroport! ‘Pușcăriașule, să stai acolo până îmi văd eu ceafa!’ .

Torino, aflată pe poziţia a 17-a în clasament, a obţinut astfel o victorie extrem de importantă în faţa uneia dintre adversarele sale directe în lupta pentru menţinerea în elita fotbalului italian, distanţându-se la cinci puncte de Cagliari, ocupanta primul loc retrogradabil (18).

Într-o altă partidă programată vineri în Serie A, Fiorentina s-a impus cu 3-0 în faţa nou promovatei Spezia, toate cele trei goluri fiind înscrise în repriza secundă, de Dusan Vlahovic (48), Gaetano Castrovilli (64) şi Valentin Eysseric (82).

Graţie acestui succes, Fiorentina a făcut un salt de patru locuri în clasament, aflându-se acum pe poziţia a 12-a, cu un punct în plus faţă de Spezia (locul 15).

Sâmbătă se vor disputa meciurile Lazio Roma - Sampdoria Genova, Sassuolo - Bologna şi Genoa - Hellas Verona, în timp ce duminică sunt programate întâlnirile Parma - Udinese, Atalanta Bergamo - SSC Napoli, Benevento - AS Roma, precum şi derby-ul etapei, AC Milan - Inter Milano.

Campioana en titre, Juventus Torino, va evolua luni, pe teren propriu, împotriva formaţiei Crotone.

Clasament:

1. Inter Milano 50 puncte

2. AC Milan 49 p

3. AS Roma 43 p

4. Juventus 42 p

5. Napoli 40 p

6. Atalanta 40 p

7. Lazio Roma 40 p

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.