Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Tot lotul Dinamo mai puțin o persoană răsuflă ușurat după testarea contra Covid-19, anunță secretarul general al LPF

teste

Secretarul general al LPF, Justin Ştefan, a declarat, joi, la Digi Sport, că rezultatele parţiale ale testelor făcute la Dinamo pentru depistarea coronavirusului sunt negative şi că se mai aşteaptă un singur rezultat, potrivit news.ro.

Citește și: ZIUA CEA MAI LUNGĂ pentru ex-colonelul SRI Daniel Dragomir - Curtea de Apel ATÂRNĂ între condamnarea sau achitarea acestuia

“Ieri au venit veşti bune în primul rând de la Botoşani. Toate testele au fost negative.

Astăzi de dimineaţă am aflat rezultatele parţiale ale testelor de la Dinamo, am vorbit cu domnul Bălănescu, sunt toate negative.

Citește și: Mario Iorgulescu, cercetat pentru omor, 'FUGAR' cu ACTE în REGULĂ - CAB stabilește definitiv arestarea acestuia în lipsă

Mai aşteptăm unul, am înţeles că nu sunt emoţii, trebuie să iasă în jur de 11.00-11.30. Mi-a spus că la momentul şedinţei de Guvern nu erau lucrurile destul de clare, nu exista un test definitiv. Nu ştia sigur.

A aflat sigur undeva după şedinţa de Guvern. A primit un sms de la doctor în care a zis că există suspiciuni, dar un avea confirmarea”, a spus Ştefan.

Citește și: Fost vicepremier al României va fi adus cu MANDAT de aducere dacă nu vine la audiere în dosarul Belina - AVERTIZAT de instanță pentru lipsă nejustificată

Dinamo a avut primul meci de la reluarea Ligii I, cel cu Chindia Târgovişte, amânat după ce magazinerul echipei a fost testat pozitiv cu coronavirus.

Anunţul cu privire la acest test pozitiv a venit într-o zi în care directorul general al clubului, Bogdan Bălănescu, a fost prezent la o întâlnire cu mai mulţi oficiali la Guvern.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.