Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Tot mai mulți tineri aleg activități culturale sau în aer liber, în detrimentul alcoolului, la prima întâlnire

cuplu indragostiti

Tinerii singuri din Germania renunță din ce în ce mai des la alcool la prima întâlnire și se întâlnesc la activități culturale sau în aer liber, în loc să se întâlnească în localuri, potrivit unei analize Tinder.

Mențiunile precum "picnic", "karaoke" și "muzee" au crescut ca solicitări de întâlniri în profilurile utilizatorilor cu vârste cuprinse între 18 și 25 de ani: "Întâlnirile clasice la cină în restaurante și chiar și alcoolul sunt scoase din discuție".

72% dintre utilizatori au declarat că beau doar ocazional sau chiar deloc la o întâlnire, arată analiza citată de dpa.

Potrivit evaluării pentru anul 2022, tinerii singuri acordă tot mai multă importanță atitudinilor sociale și politice. Potrivit companiei, subiecte precum schimbările climatice, costurile de încălzire, feminismul și sănătatea mintală s-au aflat printre primele 5 interese cel mai des menționate în acest an, conform Mediafax.

Potrivit Tinder, pentru aceste date au fost analizate toate profilurile utilizatorilor cu vârste cuprinse între 18 și 25 de ani. Această grupă de vârstă reprezintă principalul grup țintă al aplicației la nivel mondial. Ei reprezintă jumătate din totalul membrilor, a precizat o purtătoare de cuvânt.

Tinder a fost lansat în septembrie 2012. Aplicația a făcut din așa-numitul swipeing un fenomen de masă. Utilizatorii văd profiluri cu fotografii și informații din apropierea lor, iar dacă le place cineva, glisează spre dreapta, dacă nu le place cineva, glisează spre stânga. Dacă ambele persoane se plac, se creează o așa-numită potrivire.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.