Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Tottenham: Antonio Conte, nemulţumit că Premier League se reia la numai opt zile după CM

Antonio Conte

Antrenorul lui Tottenham Hotspur, Antonio Conte, a declarat că "nu este prea fericit" că Premier League se va relua la doar opt zile după Cupa Mondială şi a sugerat că ar putea odihni câţiva fotbalişti pentru meciul de luni, de Boxing Day, de pe terenul lui Brentford, scrie Reuters, potrivit Agerpres.

Dintre cei 12 fotbalişti ai lui Tottenham care au fost în Qatar, Conte a exclus să-i folosească în meciul de luni pe portarul francez Hugo Lloris şi fundaşul argentinian Cristian Romero, care au jucat în finală.

"Este o situaţie ciudată şi, sincer, nu sunt prea fericit să jucăm atât de repede, la doar o săptămână după Cupa Mondială", a spus Conte.

"E imposibil să-i lăsăm prea mult să se odihnească şi desigur cu fotbaliştii care n-au jucat la Cupa Mondială şi cu care lucrăm de patru săptămâni... Acum sunt la un nivel mai bun decât jucătorii care au terminat cu Cupa Mondială. Din acest motiv cred că trebuie să iau cea mai bună decizie pentru meciul cu Brentford", a spus Conte, adăugând că jucătorii care s-au întors de la Mondial "nu sunt în cea mai bună" formă în acest moment.

Rodrigo Bentancur este suspendat pentru acest, însă ar fi lipsit oricum din cauza unei probleme la coapsă, în timp ce Richarlison va fi indisponibil trei-patru săptămâni după ce s-a accidentat la coapsă când juca pentru Brazilia la Cupa Mondială

De asemenea, Conte a spus că Lucas Moura are o problemă la un tendon.

În clasament, Tottenham este pe locul 4, cu 29 de puncte după 15 meciuri, la opt puncte de liderul Arsenal, ce are un meci mai puţin disputat.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.