Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Totul despre reprezentativa Islandei, adversara României din play-off-ul Ligii Națiunilor

www.10pariuri.ro
Islanda națională

Reprezentativa României va juca în semifinale cu Islanda, în deplasare, la data de 26 martie. Dacă vor învinge, “tricolorii” vor lupta pentru un loc la Campionatul European din 2020 cu învingătoarea dintre Bulgaria și Ungaria, pe 31 martie, potrivit Mediafax.

De-a lungul istoriei, România s-a întâlnit cu Islanda de două ori, în preliminariile pentru Campionatul Mondial din 1998, atunci când tricolorii i-au învins de două ori, cu același scor, 4-0.

Islanda este una dintre selecționatele surpriză ale ultimilor patru ani în Europa, după ce s-a calificat, în premieră, la Campionatul European din 2016 și Campionatul Mondial din 2018.

În preliminarii, Islanda a avut un parcurs bun pe teren propriu. Selecţionata lui Erik Hamren a reușit patru victorii (1-0 cu Albania, 2-1 cu Turcia, 3-0 cu Moldova, 2-0 cu Andorra) și a suferit o singură înfrângere (0-2 cu Franța).

Ultimele acțiuni înainte de războiul final - Ce fac Iohannis și Dăncilă în ultima zi de campanie

Gylfi Sigurdsson este vedeta reprezentativei Islandei. Mijlocașul ofensiv evoluează în Premier League, la Everton, și este cotat la 35 milioane de euro pe site-ul de specialitate transfermarkt.com.

Legitimat la FC Augsburg, Alfred Finnbogason are o valoare de 15 milioane de euro și este un atacant extrem de periculos. Arnor Sigurosson este o altă vedetă a Islandei. Mijlocașul de doar 20 de ani evoluează pentru ȚSKA Moscova și este cotat la 7 milioane de euro.

ECHIPĂ TIP

Halldorsson – Palsson, Arnason, R. Sigurosson, Skulason – Guomundsson, A. Sigurosson, B. Bjarnason, Traustason – G. Sigurdsson – Finnbogason

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.