Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

TRĂDARE pe față: Marius Stan, de la UNPR, s-a întâlnit cu Elena Udrea

marius stan

În sediul Partidului Mişcarea Populară de la Galați, Elena Udrea a fost întâmpinată şi de primarul municipiului, Marius Stan, ales în 2012 primar pe lista USL, dar care a renunţat, recent, la calitatea sa de membru PNL, înscriindu-se în UNPR. Stan şi-a motivat prezenţa spunând că va participa la toate evenimentele organizate la Galaţi de oricare dintre cei 14 prezidenţiabili.

Candidatul PMP la Preşedinţie, Elena Udrea, a declarat că are convingerea că dacă Victor Ponta, candidatul PSD, va ajunge preşedintele României, acesta va face justiţie de la Palatul Cotroceni.

,,Despre Ponta o spun cu toată convingerea - dacă Ponta ajunge preşedintele României, vom vedea cum justiţia se va face de la Cotroceni. Va folosi liniile scurte pentru a spune exact ce decizii trebuie să ia justiţia, la el e o practică influenţarea justiţiei', a afirmat Elena Udrea.

Elena Udrea a fost întâmpinată de câteva zeci de susţinători, care au aplaudat-o, dar şi de patru pensionari gălăţeni, care au apostrofat-o, nemulţumiţi că Guvernul Boc le-a tăiat din pensii. Udrea a fost huiduită de un tânăr aflat pe trotuarul de vizavi, care a fost legitimat de poliţişti.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.