Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Trafic aglomerat pe șoselele din zonele montane și de pe litoral

Foto antena3.ro
accident autostrada A2 trafic blocat coada masini

Polițiștii anunță că se circulă în coloană pe sensul de urcare, în zona localității Comarnic, dar și între stațiunile Predeal și Bușteni pe sensul de coborâre. De asemenea, în condiții de aglomerație se circulă și între stațiunile Eforie Nord și Eforie Sud, precum și în zona stațiunii Călimănești.

„Valorile de trafic s-au intensificat în ultimele ore pe DN 1 Ploiești – Brașov (Valea Prahovei), astfel că se circulă în coloană pe sensul de urcare, în zona localității Comarnic, dar și între stațiunile Predeal și Bușteni pe sensul de coborâre”, transmite Infotrafic, potrivit mediafax.

Polițiștii transmit că în condiții de aglomerație se circulă și pe DN 39 Constanța – Vama Veche, între stațiunile Eforie Nord și Eforie Sud, în ambele sensuri.

„Valori crescute sunt înregistrate și pe Valea Oltului (DN 7 Râmnicu Vâlcea - Sibiu), în zona stațiunii Călimănești – Căciulata. Pe autostrăzile A1 București – Pitești, A2 București – Constanța, A3 București – Ploiești se circulă în condiții de fluență”, potrivit comunicatului de presă.

Polițiștii recomandă șoferilor, printre altele, să evite depășirile riscante, coloanelor de autovehicule, să planifice cu atenție traseului de parcurs și să folosească rute alternative.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.