Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Trafic feroviar oprit în Chiajna. Mai multe trenuri afectate

observator news
tren

Traficul feroviar este oprit, miercuri dimineața, în Chiajna din cauza unui deranjament la sistemul de alimentare cu energie electrică a liniei de contact. Mai multe trenuri de călători staționează în gările Bucureștii Noi, București Nord și Grădinari.

Compania CFR SA anunță că traficul feroviar este închis temporar la această oră pe intervalul Chiajna - Grădinari, din cauza unui deranjament la sistemul de alimentare cu energie electrică a liniei de contact semnalat în zona stației Chiajna.

Personalul de specialitate al Regionalei CF București intervine cu o drezină pantograf în apropierea stației Chiajna, în zona pasajului rutier, pentru îndepărtarea unor cabluri externe căzute pe linia de contact, remedierea deranjamentului și repunerea sub tensiune a sistemul de alimentare cu energie electrică a liniei de contact pe firul II Chiajna - Grădinari, firul I fiind închis pentru lucrări.

Până la finalizarea verificărilor și intervențiilor desfășurate, trenurile IR 1591 (București Nord – Craiova), R 9001 (București Basarab - Roșiori Nord), IR 1823 (București Nord - Deva), RE 11611 (București Nord - Craiova) și 11612 (Craiova - București Nord), care erau programate să tranziteze zona respectivă staționează temporar în gările Bucureștii Noi, București Nord și Grădinari.

Termenul estimat pentru finalizarea intervențiilor, repunere sub tensiune și redeschiderea traficului pe firul II este de circa 60 minute.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.