Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Trafic îngreunat pe mai multe drumuri din țară din cauza ceții

www.romaniatv.net
ceață

Centrul Infotrafic avertizează că traficul este îngreunat marți după-amiază pe mai multe drumuri din țară din cauza ceții care a redus vizibilitatea în unele locuri sub 50 de metri.

Potrivit Centrului Infotrafic din Inspectoratul General al Poliţiei Române, ceața a redus vizibilitatea în trafic sub 200 metri și, izolat, sub 50 metri, pe mai multe drumuri din județele Giurgiu,Teleorman, Olt, Dolj, Mehedinți, Călărași (DN4 – tronsonul kilometric 22-32), Constanța și Tulcea, potrivit mediafax.ro.

Citește și: SCANDAL la Arcul de Triumf: Codruța Cerva SE CEARTĂ cu jandarmii care vor să o AMENDEZE/ Un fost militar s-a DEZLĂNȚUIT

De asemenea, ceața îngreunează traficul rutier și pe autostrada A2 București-Constanța, pe tronsonul kilometric 22 (loc.Brănești, jud.Ilfov) – 32 (loc.Fundulea, jud.Călărași), vizibilitatea scăzând sub 100 de metri.

Șoferii sunt sfătuiți să reducă viteza, să folosească în luminile de ceață și să mărească distanța de siguranță între vehicule. De asemenea, polițiștii le recomandă să evite manevrele riscate.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.