Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Trafic întrerupt pe DN 76, în Hunedoara, după ce un TIR a derapat şi a blocat drumul. Restricţii de tonaj pe DN 17, în Suceava

www.adevarul.ro
iarnă, frig, viscol, zăpadă

Centrul Infotrafic anunţă, luni seară, că ninge viscolit pe mai multe artere din ţară, circulaţia desfăşurându-se în condiţii de iarnă pe drumuri din centru şi nord. Traficul este întrerupt pe DN 76 în judeţul Hunedoara, după ce un TIR a derapat şi a ajuns de-a latul drumului. Pe DN 17, în judeţul Suceava, sunt restricţii de tonaj, conform news.ro.

”Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliţiei Române informează că, la această oră sunt semnalate precipitaţii sub formă de ninsoare, pe alocuri abundentă, viscolită, circulaţia desfăşurându-se în condiţii de iarnă pe multe artere rutiere din zona centrală şi de nord a ţării”, a transmis Centrul Infotrafic.

Sursa citată a precizat că, în judeţul Hunedoara, traficul este întrerupt pe DN 76 Şoimuş – Brad, în zona localităţii Vălişoara, pentru tractarea unui autotren cu defecţiuni tehnice, care a derapat şi s-a poziţionat transversal pe axul drumului.

Pe DN 17 Vatra Dornei, judeţul Suceava – Bistriţa, judeţul Bistriţa-Năsăud, circulaţia autovehiculelor cu masa maximă mai mare de 7,5 tone este restricţionată până la ora 20.30 pentru a permite utilajelor de deszăpezire să acţioneze.

”Conducătorii auto sunt sfătuiţi să nu pornească la drum dacă nu au autovehiculele echipate cu anvelope de iarnă, să-şi asigure rezerve de combustibil, să aibă funcţionale sistemele de iluminare-semnalizare şi climatizare-dezaburire, pentru a vedea şi a fi observaţi în trafic, să evite manevrele riscante pentru a reduce riscul de derapare, circulând cu viteză redusă”, a mai transmis Centrul Infotrafic.

Meteorologii au emis o atenţionare Cod galben de vânt puternic, valabilă luni, în cea mai mare parte a ţării, iar din cursul după-amiezii vor fi şi ninsori, în nord-vest şi la munte. Intensificările vântului vor persista, iar în zonele înalte ale Carpaţilor Meridionali şi de Curbură şi local în Carpaţii Occidentali şi în nordul Carpaţilor Orientali va fi Cod portocaliu de viscol, cu reducerea vizibilităţii.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.