Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Trafic oprit pe A 1 din cauza fumului de la un incendiu de vegetaţie

trafic oprit

Traficul a fost oprit pentru aproximativ 45 de minute, miercuri la orele prânzului, pe autostrada A 1 Bucureşti-Piteşti, la kilometrul 32, din cauza vizibilităţii reduse provocate de fumul gros de la un incendiu de vegetaţie uscată în zona localităţii Bolintin Vale, potrivit Agerpres.

Pentru stingerea incendiului intervin pompierii din cadrul Detaşamentului Bolintin Deal al ISU Giurgiu.

"ISU Giurgiu a fost solicitat să intervină în urmă cu puţin timp pentru stingerea unui incendiu de vegetaţie uscată şi mirişte între A 1 Bucureşti-Piteşti şi localitatea Palanca, judeţul Giurgiu. La faţa locului s-au deplasat pompierii din cadrul Detaşamentului Bolintin Deal al ISU Giurgiu cu o autospecială de stingere şi o cisternă, acţiunea este în derulare', a declarat, pentru AGERPRES, purtătoarea de cuvânt a ISU Giurgiu, Nicoleta Beianu.

Potrivit Centrului INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliţiei Române traficul rutier a fost oprit pe ambele sensuri pe autostrada A1 Bucureşti-Piteşti, la kilometrul 32, în zona localităţii Bolintin Vale, judeţul Giurgiu, din cauza vizibilităţii reduse provocată de incendiul de vegetaţie.

Din primele informaţii, în incendiu a ars o suprafaţă de aproximativ două hectare de mirişte de porumb şi vegetaţie uscată.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.