Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Trafic restricţionat în zona Stadionului Sportul Studenţesc, cu ocazia meciului de fotbal Rapid - Petrolul Ploieşti

www.ziare.com
poliție, mașină poliție, trafic oprit

Traficul rutier se va restricţiona, miercuri, între orele 14,00 şi 18,30, în zona bazei UAUIM "Sportul Studenţesc" din Strada Larisa, Sector 6, unde se va desfăşura partida Rapid Bucureşti - Petrolul Ploieşti, în cadrul Ligii a II-a de fotbal, potrivit Agerpres.

Pentru buna desfăşurare a evenimentului, în intervalul orar 14,00 - 18,30, traficul rutier se va restricţiona în perimetrul cuprins între Strada Chibzuinţei cu Strada Ing. Cristian Pascal şi Strada Cărvunarilor cu Ing. Cristian Pascal, Bulevardul Regiei cu Strada Burlă şi Bulevardul Regiei cu Strada Căpitan Pavel Zăgănescu, informează un comunicat al Brigăzii Rutiere.

Citește și: Un bărbat din Soveja, dat dispărut de familie, a fost găsit mort în pădure

Poliţiştii solicită conducătorilor de autovehicule să folosească mijloacele de transport în comun pentru a evita blocajele de trafic, să nu oprească ori să staţioneze decât în locurile special amenajate sau cât mai departe de arena sportivă, să îşi păstreze calmul şi să nu claxoneze abuziv în cazul în care se află în zone aglomerate, să respecte semnalele poliţiştilor rutieri care dirijează traficul pentru asigurarea fluenţei şi recomandările poliţiştilor care se află în punctele de deviere şi să reducă viteza atunci când trec pe lângă grupurile de suporteri şi să evite pe timpul deplasării manifestările de natură a pune în pericol siguranţa lor, dar şi a celorlalţi participanţi la trafic.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.