Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Un bărbat din Soveja, dat dispărut de familie, a fost găsit mort în pădure

Twitter
politie crima

Un bărbat de 70 de ani, din Soveja, dat dispărut de familie după ce a plecat, marţi, să adune lemne şi nu s-a mai întors la domiciliu, a fost găsit mort în pădure, miercuri dimineaţă, a informat Inspectoratul de Poliţie Judeţean (IPJ) Vrancea, potrivit Agerpres.

"Marţi seară, în jurul orei 18,00, am fost sesizaţi prin apel 112 cu privire la faptul că un bărbat în vârstă de 70 de ani, din Soveja, a plecat în jurul orei 9,00 să adune surcele din pădure, în zona unităţii militare, şi nu s-a întors la domiciliu. În urma căutărilor, bărbatul a fost găsit decedat, în pădure, miercuri dimineaţă", a anunţat IPJ Vrancea.

Citește și: Un biciclist a murit, după ce a fost lovit de o ambulanţă

Potrivit Poliţiei, cadavrul bărbatului va fi transportat la Serviciul de Medicină Legală Vrancea, în vederea efectuării necropsiei. 

Pentru găsirea bărbatului s-au mobilizat poliţişti din cadrul Secţiei de Poliţie Panciu, împreună cu reprezentanţi ai Inspectoratului de Jandarmi Judeţean Vrancea, Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Vrancea, Serviciului Voluntar pentru Situaţii de Urgenţă Soveja, Salvamont Vrancea şi Ocolului Silvic Soveja. La căutări a participat şi câinele de urmă al IPJ Vrancea.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.