Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Trafic restricţionat pe Autostrada Soarelui, pe sensul de mers spre Bucureşti, în urma unui accident în zona localităţii Căldăraru, din judeţul Ilfov

accident

Centrul Infostrafic anunţă că, pe Autostrada A2 Bucureşti - Constanţa, la kilometrul 13, în zona localităţii Căldăraru, judeţul Ilfov, conducătorul unui autoturism a pierdut controlul volanului şi a lovit parapetul median. Circulaţia rutieră este restricţionată pe prima bandă a sensului de mers către Bucureşti, anunţă Poliţia Rutieră, potrivit news.ro.

​Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliţiei Române informează că pe Autostrada A2 Bucureşti - Constanţa, la kilometrul 13, în zona localităţii Căldăraru, judeţul Ilfov, conducătorul unui autoturism a pierdut controlul volanului şi a lovit parapetul median.

În urma impactului, şoferul a fost rănit, fiind investigat medical la faţa locului.

Circulaţia rutieră este restricţionată pe prima bandă a sensului de mers către Bucureşti şi se desfăşoară pe a doua, până la finalizarea cercetării locului faptei. Valorile de trafic sunt uşor ridicate, în creştere, mai precizează autorităţile.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.