Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Trafic restricționat pe DN1 timp de mai multe nopți, în zona Aeroportului Henri Coandă

CFR SA
cale ferata otopeni

Traficul rutier va fi restricționat timp de mai multe nopți pe DN1, în zona Aeroportului Internațional Henri Coandă, pentru efectuarea lucrărilor la calea ferată care va lega Aeroportul de Gara de Nord, relatează mediafax.

Potrivit unui comunicat al CFR SA, începând din noaptea de marți spre miercuri, traficul rutier, în zona Aeroportul Internațional Henri Coandă, va fi restricționat pe o singură bandă pe fiecare sens de circulație, între orele 0.00 - 4.00, interval orar în care se vor executa lucrările de construire a viaductului CF peste DN 1, obiectiv feroviar care va asigura legătura directă între Gara de Nord și Aeroport.

Restricțiile de circulație pe DN 1, la km 16+100, pe raza Orașului Otopeni, se vor menține în zilele de 22, 23, 29, 30 iulie și 5, 6, 12 și 13 august, în intervalul orar 0:00 – 4:00.

„Menționăm faptul că lucrările la viaductul feroviar peste DN 1 sunt incluse în proiectul Modernizarea liniei de cale ferată București Nord - Aeroportul Internațional Henri Coandă București - FAZA I: Racord C.F. la Terminalul T1, Aeroportul Internațional Henri Coandă București”, a transmis CFR SA.

Compania recomandă șoferilor care circulă pe ruta București - Ploiești - București să folosească alte variante de traseu.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.