Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Traficul din București este PARALIZAT: tramvaiele și troleibuzele nu pot circula

Traficul din Capitală este paralizat, în această dimineață, din cauza poleiului și a gheții care s-a depus pe cablurile de înaltă tensiune, dar și pe șinele de tramvai.

Citește și: Sebastian Ghiță provoacă un SEISM: 'DNA Ploiești i-a făcut dosar familiei Iohannis ca să îl șantajeze pe președintele României'

La ora transmiterii acestei știri, în Capitală pot circula normal doar autobuzele.

Un tramvai din linia 41 a deraiat la terminalul Ghencea, iar, din această cauză, vineri dimineață este blocată circulația tramvaielor, anunță Societatea de Transport București (STB), pe pagina de Twitter.

"La terminalul Ghencea, la ora 05:50, un tramvai din 41 a deraiat si din aceasta cauza este blocată circulatia tramvaielor. Pentru preluarea calatorilor, STB SA a introdus o linie naveta de autobuze. Echipele de intervenție STB SA sunt la fața locului și acționează pt remediere", arată Societatea de Transport București (STB), într-un mesaj postat pe pagina de Twitter.

În ultimele 24 de ore, în București s-au produs 11 accidente rutiere, soldate cu două persoane rănite grav și 11 persoane rănite ușor, anunță Brigada Rutieră a Capitalei.

Reprezentanții Brigăzii Rutiere a Capitalei au anunțat că în ultimele 24 de ore, în București s-au produs 11 accidente rutiere, soldate cu două persoane rănite grav și 11 persoane rănite ușor.

Capitala este sub avertizare cod galben de ploi și lapoviță până vineri, la ora 14.00.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.