Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Traficul feroviar a fost reluat pe un singur fir, între Timișu de Sus și Predeal, după ce a fost întrerupt de vântul puternic

cfr

Traficul feroviar între Timişu de Sus şi Predeal a fost reluat pe un singur fir, după ce mai multe crengi au căzut luni dimineaţa pe firele de contact din cauza vântului puternic, iar şapte trenuri au staţionat temporar, a anunţ CFR SA.

"La ora 7:55 s-a repus sub tensiune linia de contact de pe firul I, urmează reînscrierea în circulaţie a celor şapte 7 trenuri care au staţionat temporar în intervalul orar necesar intervenţiei cu drezinele pantograf. Echipele de intervenţie acţionează în continuare pentru remedierea defecţiunilor la linia de contact şi pe firul II", arată CFR SA, conform Agerpres.ro.

Citește și: Mii de oameni din Alba Iulia au rămas fără energie electrică, din cauza vântului puternic

Potrivit sursei citate, la ora 8:10 s-a reluat traficul feroviar pe firul I între Timişu de Sus - Predeal, reînscrierea în circulaţie se va face în funcţie de rangul trenurilor.

Operatorul feroviar menţionează că în zona feroviară Timişu de Sus - Predeal se înregistrează rafale puternice de vânt care ajung până la 100 km/h.

Citește și: Un incendiu a izbucnit în Tulcea, afectând 300 de hectare de vegetaţie uscată, stuf şi mărăciniş

Administraţia Naţională de Meteorologie a emis duminică o avertizare meteo Cod roşu de vânt puternic în zonele de munte din 14 judeţe.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.