Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Traficul feroviar, afectat pe direcţiile Craiova, Roşiori de Nord şi Giurgiu de lucrări la instalaţia de centralizare electronică din Gara Videle

mediafax.ro
tren tricolor

Traficul feroviar pentru direcţiile Craiova, Roşiori de Nord şi Giurgiu va fi afectat, joi şi vineri, de efectuarea lucrărilor finale pentru punerea în funcţie a instalaţiei de centralizare electronică în staţia Videle. Trenurile vor fi dirijate de personal specializat, măsura fiind necesară pentru ca traficul feroviar să se desfăşoare în condiţii de siguranţă.

CFR SA anunţă condiţii speciale de circulaţie, joi şi vineri, dar şi în zilele de 29 şi30 ianuarie 2018, pentru trenurile care tranzitează staţia CF Videle, anunță News.ro.

În intervalul respectiv se vor desfăşura lucrările finale pentru punerea în funcţie a instalaţiei de centralizare electronică în staţia Videle, lucrări incluse în proiectul Centralizarea Electronică în Staţia CF Videle, finanţat din fonduri nerambursabile.

”Trenurile pentru direcţiile Craiova, Roşiori de Nord şi Giurgiu vor circula în condiţii speciale, prin dirijarea traficului cu personal specializat prezent pe teren pe intervalele de staţii Zăvestreni - Videle - Ciolpani şi Videle - Răduleşti, măsură necesară în vederea asigurării continuităţii circulaţiei trenurilor, în perioada solicitată de constructor pentru execuţia lucrărilor”, precizează CFR.

Proiectul are drept scop creşterea gradului de siguranţă feroviară în staţia CF Videle şi îmbunătăţirea capacităţii de trafic pe relaţiile Videle - Bucureşti Nord, Videle - Roşiori Nord şi Videle - Giurgiu.

CFR menţionează că aceste măsuri speciale de circulaţie sunt necesare pentru ca traficul feroviar să se desfăşoare în condiţii de siguranţă.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.