Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Traficul feroviar în drum spre mare este BLOCAT: mai multe curse spre și dinspre litoral au fost anulate

www.mediafax.ro
tren marfa

Potrivit ISU ialomița, accidentul feroviar a avut loc la Fetești, cu puțin înainte de miezul nopții. Două trenuri de marfă, unul care staționa și altul care circula, s-au ciocnit.

ISU Ialomița transmite că în urma ccidentului nu au fost victime, ci doar pagube materiale.

Traficul feroviar este blocat la ora transmiterii știrii.

Pentru deblocarea circulației, încă de la ora producerii accidentului de la Fetești, CFR Călători a pus la dispozitia CFR SA care gestionează coordonarea ciculației, locomotive diesel.

CFR a transmis că mai multe trenuri sunt afectate, joi dimineața, ca urmare a evenimentului din stația CF Fetești. Astfel, RE 8005 București Nord – Mangalia se anulează pe distanța Ciulnița – Mangalia și va circula pe ruta deviata ca tren RE 12898-1 în relația Ciulnița – Slobozia Veche – Țăndărei – Fetești – Constanța – Mangalia, în condițiile de circulație ale trenului impuse de CFR SA pe distanța Ciulnița – Fetești apoi pe distanța Fetești – Mangalia în condițiile de circulație și cu opririle comerciale ale trenului RE 8005. IR 1586/-1 Constanța – Brașov se anulează pe distanța Fetești – Brașov și va circula pe ruta deviată ca tren IR 12896-1 în relația Fetești – Țăndărei – Slobozia Veche – Ciulnița – București Nord – Brașov, în condițiile de circulație ale trenului impuse de CFR SA pe distanța Fetești – Ciulnița apoi pe distanța Ciulnița – Brașov în condițiile de circulație și cu opririle comerciale ale trenului IR 1586. R 8021 București Nord – Constanța, R 8024 Constanța – București Nord, R 8012 Fetești – București Obord, R 8023 București Obord - Fetești, R 8443 Ciulnița –Călărași Sud și retur, R 8592 Ciulnița –Călărași Sud și retur, R 8591 Ciulnița –Călărași Sud și retur, R 8581 Slobozia Veche – Ciulnița și retur, R 8580 Slobozia Veche – Ciulnița și retur, R 8014 Fetești – București Obor .și R 8002 Constanța – București Obor se anulează pentru joi, 29 iulie.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.