Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Traficul feroviar între Nădab şi Şimand a fost redeschis

Foto Mediafax
incendiu locomotiva calea ferata tren

Traficul feroviar între Nădab şi Şimand a fost redeschis, iar trenurile care au staţionat au acumulat întârzieri şi de aproape 200 de minute, notează Agerpres.

Potrivit CFR SA, trenul Interregional 10501 va ajunge în staţia de destinaţie cu o întârziere de 189 de minute, IR 1533 (care a preluat şi călătorii din trenul R 3747) va ajunge la destinaţie cu o întârziere de 101 minute, IR 1537 va acumula o întârziere de 61 de minute, iar R 3116 - 115 minute.

În jurul orei 16:00, ca urmare a neasigurării de un conducător auto la trecerea la nivel cu calea ferată, situată între staţiile Nădab - Şimand, s-a produs lovirea unui autoturism de către trenul privat Interregional 10501, care circula în relaţia Timişoara Nord - Oradea.

Din informaţiile transmise de la locului, pasagerii şi personalul feroviar din trenul Interregional nu au fost răniţi, accidentul rutier soldându-se cu decesul unui pasager din autoturism.

Trenurile care au fost afectate de acest incident, deoarece au staţionat şi au aşteptat redeschiderea circulaţiei şi finalizarea cercetărilor de la faţa locului, de către organele abilitate, au fost: R 3747 Arad - Chişineu Criş, IR 1533 Timişoara Nord - Satu Mare, R 3116 Oradea - Timişoara Nord.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.