Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Traficul pe două drumuri din Caraş-Severin şi Hunedoara este în continuare blocat în urma inundaţiilor

Traficul pe două drumuri judeţene din Caraş-Severin (DJ 582) şi Hunedoara (DJ 668) este în continuare blocat în urma inundaţiilor din ultima perioadă, informează, duminică, Departamentul pentru Situaţii de Urgenţă (DSU), potrivit Agerpres.

Potrivit DSU, în contextul manifestării fenomenelor hidrometeorologice periculoase din ultimele zile, în intervalul sâmbătă (ora 7,00) - duminică (ora 7,00), s-au înregistrat efecte în trei localităţi din judeţele Caraş-Severin şi Hunedoara, unde s-a intervenit pentru evacuarea apei din 11 case, 69 curţi, 27 beciuri şi de pe 5 străzi, precum şi pentru refacerea terasamentelor căilor rutiere afectate de viituri.

Traficul rutier este blocat pe două drumuri judeţene (DJ 582/CS şi DJ 668/HD) şi a fost temporar blocat pe un drum naţional (DN 66A/HD) şi pe un drum judeţean (DJ 668A/HD).

În judeţul Caraş-Severin, pe DJ 582, pe raza localităţii Slatina-Timiş, circulaţia rutieră este blocată din cauza unui pod avariat de viitura formată pe râul Timiş, există rute ocolitoare.

Citește și: Jocurile dure făcute de Klaus Iohannis pentru debarcarea lui Ludovic Orban. Cine este vârful de lance din PNL

În judeţul Hunedoara, în urma viiturii de vineri formată pe Râul Jiul de Vest, au fost intervenţii în desfăşurare, astfel:

* în municipiul Lupeni s-a intervenit pentru evacuarea apei din 4 case, 46 curţi, 7 beciuri şi de pe 4 străzi;

* în localitatea Câmpu lui Neag s-a intervenit pentru evacuarea apei din 7 case, 10 curţi şi 7 beciuri;

* în localitatea Aninoasa s-a intervenit pentru evacuarea apei din 13 curţi, 13 beciuri şi de pe 1 stradă.

Pe DN 66A, pe raza localităţii Câmpu lui Neag, circulaţia rutieră a fost temporar blocată din cauza surpării terasamentului, în prezent se desfăşoară alternativ pe o bandă de mers.

Pe DJ 668A, pe raza localităţii Târsa, circulaţia rutieră a fost temporar blocată din cauza unei eroziuni la nivelul terasamentului, în prezent situaţia fiind remediată.

Pe DJ 668, pe raza localităţii Streisângeorgiu, circulaţia rutieră este blocată din cauza unei eroziuni la nivelul terasamentului.

Conform DSU, la momentul raportării, ca urmare a manifestării fenomenelor hidrometeorologice periculoase, nu sunt intervenţii în desfăşurare.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.