Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Traficul rutier va fi restricționat între 10-12 mai pe strada Luca Stroici pentru 'Sărbătoarea de mai' de la Ambasada Austriei

Obiectiv Vocea Brailei
stop semn circulatie

Pe data de 11 mai se va restricționa traficul pe strada Luca Stroici, unde se află sediul Ambasadei Austriei, care va celebra ”Sărbătoarea de Mai 2019”, anunță brigada rutieră. Evenimentul începe pe 10 mai și se termină pe 12 mai, la orele 13.00, informează Mediafax.

Citește și: Traficul rutier va fi restricționat în zona Sălii Palatului din București în ziua de 10 mai

Evenimentul “Sărbătoarea de Mai 2019”, constând într-o recepție la sediul Ambasadei Austriei, pe Str. Logofăt Luca Stroici nr. 15, se va produce, începând cu 10 mai, orele 22.30, până pe data de 12 mai, orele 13.00, motiv pentru care se va restricționa traficul rutier pe strada pe care se află ambasada, pe segmentul cuprins între Str. Bocșa și Str. Alexandru Donici, anunță Brigada Rutieră, într-un comunicat remis sursei citate.

Poliția le cere conducătorilor de autovehicule să circule cu prudență și să respecte semnalele poliţiştilor rutieri. Pietonii au obligaţia să circule numai pe trotuare, să traverseze strada prin locurile special amenajate trecerii, după o temeinică asigurare, la culoarea verde a semaforului electric şi să nu se deplaseze ori să staţioneze pe partea carosabilă, transmite sursa citată.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.