Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Tragedia momentului în sportul românesc. Legendă a baschetului românesc şi jucător emblematic al U Cluj, a încetat din viață la 79 de ani

www.gazetadenavodari.ro
doliu, lumânare

Fostul internaţional Matei Ruehrig, legendă a baschetului românesc şi jucător emblematic al clubului Universitatea, a încetat din viaţă marţi, la vârsta de 79 de ani, a anunţat, miercuri, Clubul Sportiv Universitatea Cluj, într-un comunicat publicat pe site-ul său, conform Agerpres.

''Baschetul românesc pierde pe unul dintre cei mai buni conducători de joc ai echipei naţionale şi a echipei 'U' Cluj'', a subliniat clubul.

Meti Ruehrig s-a născut în ziua de 18 decembrie 1942 şi a absolvit Liceul Ady-Şincai şi Institutul Agronomic din Cluj, promoţia 1965, precum şi Facultatea de Educaţie Fizică şi Sport din Cluj, promoţia 1974.

A jucat de 130 de ori pentru lotul naţional de seniori, între 1966 şi 1973, activând neîntrerupt la ''U'' Cluj între anii 1963 şi 1980. Dublu campion balcanic, în 1964 în Grecia şi 1965 în Iugoslavia, Meti Ruehrig şi-a pus amprenta personalităţii sale asupra unei întregi generaţii, precizează sursa menţionată.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.