Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

TRAGEDIE de sărbători: Un bărbat și-a ucis sora după ce a lovit-o în cap cu toporul

politia nu treceti

Un bărbat este bănuit că și-a ucis sora după ce a lovit-o în cap cu un obiect. Suspectul a fost imobilizat de polițiști și condus la sediul Poliției din Bucovăț. Crima s-a produs în locuința victimei, anunță MEDIAFAX.

Citește și: Guvernul Cîțu vrea să îngheţe venituri în 2021: indemnizația de hrană, sporuri, prime, salariile profesorilor, pensii de serviciu / LISTA COMPLETĂ

Potrivit Inspectoratului de Poliție Dolj, luni, poliţişti din cadrul Secției 3 Poliție Rurală Bucovăț au fost sesizaţi cu privire la faptul că o femeie de 51 de ani, din comuna Țuglui, ar fi fost ucisă de către fratele său în locuința acesteia. Bărbatul bănuit de comiterea faptei, de 48 de ani, din comuna Țuglui, a fost găsit de poliţişti în apropierea locuinței. Suspectul a fost imobilizat și condus la sediul poliției.

Citește și: Noua tulpină Covid, prezentă deja în România? Valeriu Gheorghiță nu exclude posibilitatea: 'Nu știm, dar orice este posibil' - VIDEO

La fața locului s-a deplasat o echipă complexă formată din polițiști din cadrul Serviciului de Investigații Criminale Dolj precum și Serviciului Criminalistic Dolj. Aceștia efectuază cercetări sub directa coordonare a unui procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Dolj, stabilindu-se faptul că bărbatul în cauză i-ar fi aplicat femeii mai multe lovituri în zona capului cu un corp dur, posibil un topor.

Cercetarile sunt continuate în cadrul unui dosar penal de omor.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.