Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Tragedie fără margini în Suceava: O mireasă gravidă a murit în ajunul nunții

obiectivdesuceava.ro
gravida-suceava

O tânără de 24 de ani a murit în UPU cu o zi înainte de nunta ei. Femeia era însărcinată și a fost adusă la spital în stop cardio-respirator. Medicii nu au putut salva nici copilul, potrivit obiectivdesuceava.ro.

Tragedia s-a petrecut vineri după-amiază, iar fata tocmai fusese externată la început de august, pe semnătură, de pe secția COVID unde era internată. Tânăra avea istoric de probleme cardiace cu o operație pe cord. Cununia civilă și cea religioasă urmau să aibă loc în seara de sâmbătă.

Viitorul soț a făcut un atac de panică și și-a pierdut cunoștința, având nevoie de îngrijiri medicale. El este și cel care a sunat la 112 pentru a alerta medicii. Cei doi au plecat din localitatea Păltionoasa, spre spitalul din Gura Humorului, iar pe drum s-au întâlnit cu ambulanța, însă gravida era deja în stop cardio-respirator.

Personalul medical a început să-i aplice manevre de resuscitare și apoi a transportat-o la Spitalul Județean. În ciuda eforturilor extraordinare ale medicilor urgentiști, nu s-a mai putut face nimic pentru tânăra de 24 de ani, iar în cele din urmă a fost declarat decesul.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.