Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Tragedie imensă în sport: Un pugilist în vârstă de 23 de ani a murit- A suferit un KO în runda a doua a meciului său de debut la profesioniști

www.gazetadenavodari.ro
doliu, lumânare

Pugilistul nicaraguan Keyving Magdiel Hernandez Gonzalez, în vârstă de 23 de ani, a decedat joi la un spital din Matagalpa, din nordul Nicaragua, după ce a suferit un KO în urmă cu trei luni la debutul său ca profesionist, au anunţat surse ale familiei şi promotorii săi, citaţi de agenţia EFE.

Boxerul a murit la o săptămână după ce a fost externat dintr-un alt spital din Managua, unde se aflase în comă, conform familiei, conform Agerpres.

Hernandez Gonzalez a suferit un KO în runda a doua a meciului cu Bryan Mercado, un alt tânăr pugilist care îşi făcea debutul la profesionişti, pe data de 25 martie.

Familia boxerului a precizat că acesta a plecat acasă după meci, în localitatea sa natală La Dalia, dar cu o durere puternică de cap. El a fost transportat apoi la spital, unde a intrat în comă.

După 22 de zile de comă şi o operaţie pe creier, el şi-a revenit parţial, dar a rămas cu sechele. După externare, el a acuzat o stare de rău, neputând respira. Transportat la un spital, unde i-a fost diagnosticată o pneumonie, el a murit ulterior în urma unui stop cardiac, conform familiei.

Hernendez Gonzalez este al doilea pugilist nicaraguan decedat în urma unui meci în ultimii opt ani. Primul a fost David "El Terry" Acevedo, tot în vârstă de 23 de ani, care a murit la spital în 2015, în urma unui KO suferit în ultima repriză a unui meci.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.