Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Tragedie în Arad: Un bărbat de 68 de ani, accidentat mortal pe trecerea de pietoni

www.gazetadenavodari.ro
doliu, lumânare

Un bărbat în vârstă de 68 de ani a fost accidentat mortal marţi după-amiază pe o trecere de pietoni din municipiul Arad, a informat purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Arad, inspector principal Lorena Radu. "Aflat la volanul autoturismului personal, un bărbat în vârstă de 34 de ani, care se deplasa pe bulevardul Iuliu Maniu pe sensul de mers spre Piaţa Drapelului, ajungând la o trecere de pietoni a surprins şi accidentat foarte grav un bărbat în vârstă de 68 de ani, care era angajat în traversarea străzii pe trecerea de pietoni, mergând pe lângă bicicletă", a declarat presei inspector principal Lorena Radu, conform Agerpres.

Potrivit sursei citate, impactul a fost foarte puternic, pietonul fiind proiectat prin aer la circa 20 de metri de locul impactului, iar bicicleta pe lângă care circula a ajuns între liniile de tramvai. Un echipaj medical din cadrul Serviciului de Ambulanţă Arad a sosit la locul accidentului, începând imediat să facă manevre de resuscitare a bărbatului accidentat. După circa 40 de minute, medicii au fost nevoiţi să declare decesul victimei.

"Conducătorul auto a fost supus supus testării cu aparatul alcooltest, rezultatul fiind de 85 miligrame pe litru alcool pur în aerul expirat. Conform procedurii s-a dispus recoltarea de probe biologice pentru stabilirea alcoolemiei bărbatului", a a mai spus purtătorul de cuvânt al IPJ Arad. Traficul rutier a fost blocat în zonă timp de câteva zeci de minute, pe o bandă de circulaţie.

"În cauză, pe numele bărbatului în vârstă de 34 de ani a fost întocmit un dosar de cercetare penală, acesta fiind acuzat de săvârşirea infracţiunilor de ucidere în culpă şi conducere sub influenţa alcoolului", a adăugat inspector principal Lorena Radu. Poliţiştii continuă cercetările în vederea stabilirii cu exactitate a împrejurărilor în care s-a produs evenimentul rutier.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.