Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Tragedie în Caransebeş - Un bărbat a murit după ce a fost strivit de un arbore pe care tocmai îl tăiase

https://www.ocregister.com/
muncitor copac

Un bărbat în vârstă de 52 de ani a murit, vineri, după ce a fost lovit în cap de un arbore pe care îl tăiase în exploatarea forestieră în care a lucrat, potrivit Agerpres.

"Poliţia Municipiului Caransebeş a fost sesizată, în această dimineaţă, despre faptul că un bărbat a decedat în urma unui accident suferit în pădure, în zona Zăgujeni. Din primele cercetări, s-a constatat că trei bărbaţi, angajaţi la o societate comercială, desfăşurau activităţi de exploatare forestieră în pădurea din apropierea localităţii Zăgujeni. În timpul activităţilor, unul dintre cei trei bărbaţi, în vârstă de 52 de ani, a fost lovit în zona capului de o bucată desprinsă dintr-un arbore secţionat de acesta. Echipajul Serviciului de Ambulanţă sosit la faţa locului a constatat decesul bărbatului de 52 de ani", a declarat purtătorul de cuvânt al IPJ Caraş-Severin, Alina Boeru.

Citește și: PROTEST Presa din Timișoara, scrisoare DESCHISĂ către Iohannis și Orban și către Parlament privind JIGNIRLE aduse de primarul Nicolae Robu jurnaliștilor .

La faţa locului s-a deplasat de urgenţă echipa operativă din cadrul Secţiei 2 Poliţie Rurală Caransebeş, împreună cu un poliţist criminalist şi specialişti de la Inspectoratul Teritorial de Muncă Caraş-Severin. Cadavrul acestuia a fost transportat la Serviciul de Medicină Legală în vederea efectuării necropsiei şi stabilirii cauzei decesului.

În acest caz a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de uciderea din culpă şi nerespectarea măsurilor legale de securitate şi sănătate în muncă şi se continuă cercetările.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.