Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Tragedie în Colectiv: A mai murit o persoană!

pompier-florin-buliga

Încă o persoană rănită în incendiul din clubul Colectiv a murit duminică dimineața. Bilanțul total al morților a ajuns la 28.

Șapte răniți în incendiul din club sunt în stare severă la Spitalul Elias

"Sunt șapte pacienți internați în Terapie Intensivă intubați și ventilați care sunt în stare destul de severă și al căror prognostic nu poate fi stabilit încă până nu trec câteva zile bune sau chiar o săptămână. Mai sunt un pacient neintubat și alți pacienți în post-operator, trei neintubați într-o stare acceptabilă și alți trei pacienți în stare bună pe secție. Problema sunt cei șapte pacienți intubați. Numărul celor în stare gravă a crescut. După ce au stat în sălile de operație noaptea trecută și ieri toată ziua pentru că aveau leziuni ale feței și leziuni de căi aeriene superioare, au necesitat intubație și ventilație mecanică", a precizat Doina Dimulescu, tot pentru Agerpres.

Medici de la Spitalul Universitar au declarat duminică dimineața, la ora 10:48, că din cei 24 de pacienți internați aici, 14 sunt în stare bună, internați la secția de Chirurgie Plastică, 10 la terapie intensivă, iar nouă sunt în stare critică, dar stabilă.

MAI anunțat sâmbătă seara că în urma convorbirilor cu familiile şi aparţinătorii, 81 de persoane rănite în incendiu au fost identificate până la acest moment

Familiile victimelor pot obține informații suplimentare despre starea acestora sunând la următoarele numere de telefon puse la dispoziție de MAI: 021/2069291, 021/3130605, 021/2069283, 021/2648704, 021/2648525, 021/2069375 și 021/3122547.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.