Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

TRAGEDIE în Gorj: O fetiță și părinții ei au murit intoxicați într-o garsonieră

Digi 24
Incendiu bloc

O fetiţă în vârstă de 12 ani şi părinţii ei au fost găsiţi decedaţi, marţi seara, în locuinţa lor din Rovinari, de către pompierii şi poliţiştii solicitaţi să intervină la o posibilă scurgere de gaze, a declarat purtătorul de cuvânt al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Gorj, Florin Chisim, informează Agerpres.

Potrivit sursei citate, pompierii au fost solicitaţi să intervină la o garsonieră situată pe strada 22 Decembrie din oraşul Rovinari pentru salvarea a trei persoane posibil intoxicate cu gaz.


Citește și: Un polițist de frontieră din Sighetu Marmației, în atenția ANI - nu poate justifica 102.000 lei


La faţa locului s-au deplasat un echipaj din cadrul Serviciului Voluntar pentru Situaţii de Urgenţă, un echipaj de stingere a incendiilor, un echipaj SMURD şi o autospecială pentru transport victime multiple, două echipaj din cadrul Serviciului Judeţean de Ambulanţă şi echipaje al Poliţiei.

"Primii sosiţi la faţa locului au fost pompierii din cadrul SVSU Rovinari, care au constatat că în interiorul garsonierei se aflau trei persoane (un bărbat în vârstă de 39 de ani, o femeie în vârstă de 32 de ani şi o fetiţă în vârstă de 12 ani) care erau în stare de inconştienţă. Fetiţa a fost preluată de către un echipaj SAJ şi transportată la spitalul din Rovinari. Cu toate eforturile depuse de către echipajele sosite la faţa locului, bărbatul şi femeia au fost declaraţi decedaţi. Din păcate, nici pentru fetiţa transportată la spital nu s-a mai putut face nimic, medicii declarând decesul", a precizat Florin Chisim.

Citește și: PANICĂ Zeci de locatari dintr-un bloc, evacuați de pompieri din calea unui dezastru iminent

El a adăugat că nu au fost identificate scurgeri de gaze, valorile monoxidului de carbon din garsonieră fiind foarte mari.

Purtătorul de cuvânt al IPJ Gorj, Andrei Lazăr, a afirmat că poliţiştii efectuează cercetări la faţa locului pentru stabilirea cu exactitate a împrejurărilor producerii evenimentului.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.