Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Tragedie în Gorj - Un jandarm de doar 25 de ani a murit electrocutat

Danny Franks
Alerta Cod Portocaliu

Un tânăr de 25 de ani, angajat al Jandarmeriei Române, a murit, sâmbătă, eletrocutat, în timp ce se afla în timpul liber, acasă, în comuna Bărbătești, județul Gorj. Poliţia a început o anchetă, transmite corespondentul MEDIAFAX.

Pentru salvarea bărbatului a intervenit şi un echipaj din cadrul Serviciului Județean de Ambulanță Gorj, dar acesta era decedat.

"Este vorba despre un tânăr jandarm, electrocutat. S-a intervenit cu două ambulanțe tip B și o ambulanță tip C cu medic. S-au efectuat manevrele de resuscitare, din păcate fără răspuns. S-a declarat decesul", a precizat Constantin Mitroi, directorul SAJ Gorj.

Surse din cadrul anchetei spun că tânărul care este jandarm în Capitală s-ar fi electrocutat în timp ce efectua lucrări cu o bormașină cu un fir neizolat. Reprezentanţii Poliţiei au început cercetările în acest caz.

Citește și: VERDICT POLITIC cu Dana Budeanu, episodul 74: ALERTĂ - SUNTEȚI PROȘTI!

"La data de 13 iunie, polițiștii din cadrul Secției 6 Poliției Rurală Târgu-Cărbunești au fost sesizați cu privire la faptul că o persoană a fost electrocutată. La fața locului s-a deplasat o echipă operativă din cadrul Poliției Orașului Târgu-Cărbunești, ocazie cu care s-a constatat că un tânăr de 25 de ani, din comuna Bărbătești, în timp ce efectua activități gospodărești în curtea domiciliului, s-ar fi electrocutat cu un fir al unei bormașine. La fața locului s-a deplasat un echipaj medical pentru acordarea de îngrijiri medicale, iar în urma manevrelor de resuscitare a fost constat decesul tânărului. În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de ucidere din culpă", a declarat, corespondentului MEDIAFAX, Victor Țuhașu, purtătorul de cuvânt al IPJ Gorj.

Cadavrul a fost transportat la Serviciul de Medicină Legală Gorj pentru efectuarea necropsiei și stabilirea cauzei decesului.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.